Tjänster

Det du gör är professionellt och

det är något du måste visa för världen

01

FOTO & FILM


LIVSVIKTIGT


"Syns man inte så finns man inte" är väl ett uttryck vi hör rätt ofta i marknadssammanhang? Marknadsföring handlar om hur ni vill visa upp ert företag och vad ni vill förmedla. Ni vill skapa värden, förtroende och kvalitet som genererar fler kunder eller ett starkare varumärke.


Oavsett om det handlar om bildmaterial som ska användas i tryck, på hemsidor eller i sociala medier är det viktigt att resultatet är högkvalitativt och professionellt. Därför är det också viktigt att anlita en professionell fotograf till era företagsbilder.

1.


Varför behövs bilder?


En bild säger mer än 1000 ord. En bild kan beskriva er verksamhet på ett sätt som text aldrig kommer göra. En bild är lättare för en besökare att uppfatta och ta till sig. När du scrollar igenom ditt Facebook-flöde, kan du - med handen på hjärtat - säga hur många inlägg du läser som endast består av text? En bild fyller en viktig funktion i ert varumärke, och finns inte bilder av hög kvalitet kommer en potentiell kund kanske inte heller se er som professionella leverantörer. Bilder skapar förtroende och personlighet, vilket är en investering för en tryggare framtid.


Att använda bilder av hög kvalitet på en hemsida skapar kontraster som gör att hemsidan upplevs mer smakfull för besökare. En  hemsida med bra bilder är betydligt mer intressant att besöka och resulterar i att era besökare stannar länge - vilket ofta leder till merförsäljning. Att använda bra bilder i sociala medier skapar engagemang och ett intresse för er kanal, vilket gör att ert företag syns bättre och i sin tur skapar en större uppmärksamhet. Detta leder också till en ökad försäljning.

2.


Vilka bilder behöver vi?


Vilka bilder som behövs till ert företag är helt individuellt, och helt beroende av vilken bransch ni verkar inom. Jag har fotograferat allt ifrån mat och restauranger till produktfoton till industrier, och ingen verksamhet har samma behov som en annan. Men oavsett vilket verksamhetsområde ni tillhör behöver ni framför allt foton som sticker ut från mängden, ni behöver foton som beskriver företaget på mer än ett sätt och ni behöver porträtt som visar upp de fantastiska människor som står bakom rörelsen. Vilka bilder som är bra för ert företag är något ni kan få hjälp och rådgivning med. Detta är något jag diskuterar med alla mina kunder på vårt planeringsmöte och jag läser på om verksamheten för att kunna bidra med min kunskap och mina erfarenheter

3.


Kan vi inte bara köpa bilder från en bildbank?


Shutterstock, istock och Adobe Stock, ja det finns många leverantörer av bilder. Tyvärr syns det väldigt tydligt om ett företag använder köpta bilder istället för bilder från den egna verksamheten. Att använda bilder från det egna företaget skapar en personlighet som bygger på varumärket och detta ökar trovärdigheten gentemot företagets kunder - vilket jag anser är en skyldighet man har som entreprenör. Bilderna blir unika för verksamheten och man slipper problem med copyright och avtalstider. Det är viktigt att beröra och skapa deltagande, vilket man med större sannorlikhet gör med bilder från det egna företaget än sterila foton från en bildbank.

HANNELE

I GRUNDEN FOTOGRAF

Jag har en livstids erfarenhet av fotografering. Det är något jag älskat sedan jag var ett litet barn. Jag har också drivit eget i många år och både jobbat och inlett partnerskap med ett stort antal företag, så jag vet vad som behövs för att nå ut i bruset. Med en dos av norrländsk energi och kreativitet kan jag skapa mycket från lite. Jag tror också på människans förmåga att väcka liv i annars tråkiga bilder.

Priser foto & film


Alla priser är inkl. moms. Eventuell reseersättning tillkommer om 65 kr mil.

FOTO 2 h

I mitt standardpaket för företag ingår ett planeringsmöte, två timmar fotografering vid ett sammanhängande tillfälle, ett skräddarsytt upplägg efter era önskemål och behov, ev. rekvisita (t.ex. till produktfotografering), ev. modeller, samt alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (ca 50 bilder/timme) som levereras digitalt.9.000 kr

ARKIVBILDER

Arkivbilder finns att köpa till olika sammanhang och ändamål.fr. 950 kr

REELS

Reels används på Instagram och är korta filmklipp, max 60 sekunder långa. Av algoritmen värderas film högt och där är reels en effektiv metod att använda i marknadsföring. I samtliga paket ingår planering, produktion och klipp. Klippen levereras digitalt.


3 reels

1500 kr


6 reels

2500 kr


10 reels

4000 kr

FOTO heldag

I mitt stora paket för företag ingår ett planeringsmöte, fem-åtta timmar fotografering vid ett eller två sammanhängande tillfälle(n), ett skräddarsytt upplägg efter era önskemål och behov, ev. rekvisita (t.ex. till produktfotografering), ev. modeller, samt alla de bästa bilderna redigerade och högupplösta (ca 50 bilder/timme) som levereras på ett USB-minne i en presentbox till er.


Eventuell reseersättning tillkommer om 65 kr/mil.25.000 kr

FILM

Enligt offert men dessa standardpaket finns:


1 film 1-2 minuter

8000 kr


1 film 5 minuter

10.000 kr


2 filmer á 30 sekunder

7500 kr


I alla filmpaket ingår planering, enklare produktion, redigering och musik. Levereras digitalt.

BILDBANK - kommer snart!

Prenumerera på min bildbank. Använd bilderna royaltyfritt i 1 års tid. Ett abonnemang gäller för en användare. Bindningstid 6 månader.


5 bilder/månad

2000 kr/månad

Faktureras månadsvis. Vid årlig fakturering 20.000 kr


10 bilder/månad

2500 kr/månad

Faktureras månadsvis. Vid årlig fakturering: 25.000 kr


20 bilder/månad

4500 kr/månad

Faktureras månadsvis. Vid årlig fakturering: 45.000 kr


30 bilder/månad

7500 kr/månad

Faktureras månadsvis. Vid årlig fakturering: 75.000 kr

Vi hjälper dig synas

bättre

TEXT

Vi hjälper dig med texter i form av artiklar och reportage, blogginlägg och captions. Nedan kan du läsa några exempel på reportage från lokala företagare i Vilhelmina kommun.

Covid

hiss eller diss?

Man får

så sitt eget frö

Second

hand - mer än så

Ett stöd

i sorgen

Priser text


Alla priser är inkl. moms. Eventuell reseersättning tillkommer om 65 kr mil.

REPORTAGE

Färdig artikel/reportage inkl. planering, intervju, färdig text och

1-2 bilder.


2000 kr

NYHETSBREV

Prissättning efter antal nyhetsbrev/år, längd och innehåll. Ni lämnar över innehållsskapandet i våra händer.


Per månad, kortare brev med utskick 12 gånger/år

8.000 kr/brev


Varannan månad, medellångt brev med utskick 6 ggr/år

10.000 kr/brev


Per kvartal, större brev med utskick 4 ggr/år

12.000 kr/brev

TEXT TILL SOCIALA MEDIER

Enbart text till inlägg på sociala medier. Anpassat efter tema och målgrupp. Inga hashtags. Minimum 5 texter.


5 texter

1500 kr


10 texter

2500 kr

Hemsida

Vi hjälper dig att bygga en hemsida. I alla våra paket ingår fotografering från din verksamhet,

Är du redo att ta ditt varumärke till en ny nivå?